Mi e sjie joe Suriname

Posted by on Jan 13, 2013 in Logboek | 0 comments

Mi e sjie joe Suriname

Zo zeg je ‘tot ziens’ in het Srannan Tongo. Wat hebben we genoten van de tijd in Suriname. Hier gaan we zeker nog een keer terug. De kinderen hebben hier ook een fantastische tijd gehad, de Nederlandse taal, de aardige bevolking, het bezoek van oma Mia, de tocht met haar naar het binnenland en natuurlijk de heerlijke Marina Waterland, waar we vele Nederlandse zeilgenoten en vrienden tegenkwamen. Oud en Nieuw in Paramaribo en nu ik dit schrijf liggen we voor anker op de Surinamerivier bij Paramaribo, waar een heerlijk feest gaande is met fijne muziek. Een mooier afscheid van Suriname kan ik me even niet voorstellen. Vanmiddag de centrale markt bezocht en de heerlijkste verse groenten en fruit gekocht. We sloten af bij ‘t Vat…

Voor het eerst sinds een half jaar varen we naar het Noorden… dus eigenlijk is dit ook halverwege onze reis. We hebben nu zin in het Carieb en vertrekken morgenvroeg met de ‘cola’stroom mee naar ‘buiten’, de oceaan op. Het is 500 mijl varen naar Tobago, waar we zo’n kleine vier dagen over gaan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *