Isles of Scilly, we zijn er!

Posted by on Jul 5, 2013 in Logboek | 2 comments

Isles of Scilly, we zijn er!

Er was onvoldoende wind om de hele nacht te blijven zeilen, dus de laatste 50 mijl hebben we op de motor afgelegd. Vanochtend om 6:00 uur zagen we land in zicht en om 9:00 uur lagen we achter de mooring in de baai van Porth Cressa, St. Mary’s, samen met de Mathiba. Wat een scerene rust hier… prachtig! We hebben er 9 dagen en 6 uur over gedaan, totaal 1328 mijl afgelegd van de Azoren, Terceira naar Isles of Scilly, St. Mary. Onze laatste grote oceaanoversteek van dit jaar!

2 Comments

  1. Zullen jullie mooie verhalen ook missen als jullie weer voeten op Nederlandse bodem hebben gezet. Ben wel benieuwd wat jullie nu hebben gemist aan Nederland (of juist helemaal niet) geniet er nog even van!
    Groetjes Ramona en Frits

    • Geweldig dat jullie weer aan land zijn!!!!! We zijn trots op jullie!!!!! Weer eerst lekker bijkomen en dan nog t laatste stukke! Dikke kus Gerrit en margriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *