Zeilpakken aan (dag 2)

Posted by on Jun 27, 2013 in Logboek | 1 comment

Afgelopen 24 uur hebben we weer goed door kunnen varen. We varen nog steeds noord, zodat we het Hoog wat rechts van ons ligt, straks met westenwind kunnen oppakken richting Engeland. Het werd een pittige avond en nacht. Bij de boten om ons heen was de helft van de bemanning ziek en helaas was de score 100% zeeziek bij ons in de avond. Gelukkig vielen de meiden al snel in slaap. Het wachtlopen was pittig voor Thijs en mij (ook vanwege de kou), maar gelukkig was er in de ochtend een veel rustigere zee en konden we allemaal snel bijkomen. Het is ook erg koud in de nacht, de zeilpakken en zeillaarsen zijn uit de kast en zojuist heeft Thijs de wintertent erop gezet. Dat moet toch een stuk aangenamer worden vannacht. Vanmiddag scheen de zon. We hebben net wortelenstamppot met verse worst gegeten! Lekker.

19:00 uur UTC, N44.06.29 W26.29.97
Dagafstand 157nm

 

One Comment

  1. Lekker wortelstampot, kun je hier ook t beste eten!!!! We volgen jullie, jammer dat we 20 juli op vakantie zijn, anders hadden we zeker op de kade gestaan!!! Toi toi voor t laatste stuk, dikke knuffel Gerrit en margriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *