Dag 13 oceaanoversteek; we ruiken (bijna) land

Posted by on Jun 3, 2013 in Logboek | 0 comments

Dag 13 oceaanoversteek; we ruiken (bijna) land

De nacht is voorbij gevlogen. De wind was nog wat meer dan voorspeld, dus wel liepen hard. Heerlijk, het lijkt net of we al land ruiken. De meiden kunnen ook niet wachten, ze zijn blij dat het zo snel is gegaan en dat we er bijna zijn. Vandaag zitten we veel buiten, weer een prachtige zeildag. De zon schijnt en we willen zeeleven zien. Pas in de namiddag zien we veel groepjes jagende dolfijnen. We gooien snel nog een lijntje uit voor een laatste tonijn voor aankomst morgen. Eens kijken of we nog een keer sushi kunnen maken en tonijn op de BBQ. We hebben de klok nog maar eens een uur verzet, maar de meiden slapen niet voor 22:30 uur. De dagafstand is (SOG) is 167 mijl, nog 77 mijl tot Horta. Geplande aankomst; 3 juni rond 09:00 uur Azorentijd.

Positie: N38.28.52 W30.25.43, 2 juni, 21:00 uur UTC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *