Aankomst Azoren, Horta

Posted by on Jun 4, 2013 in Logboek | 2 comments

Aankomst Azoren, Horta

Na 13,5 dag zijn we er dan. Weer terug in Europa! Ronduit ‘stunning’ was de aankomst vanochtend vroeg. Thijs zag als eerste land, maar maakte mij meteen wakker. Wat is de aankomst op de Azoren, Horta bijzonder mooi. Prachtige ruige kustlijn, met 100-en kleuren en tinten groen! We hebben de boot naast de Mathiba gelegd en zijn allemaal erg blij dat we er zijn. We hebben veel kunnen zeilen, 1-nacht gedobberd zonder wind, onze windvaan heeft ons gestuurd en motor heeft ‘slechts’ 25 uur gedraait. Het is een prachtige tocht geweest, maar we zijn erg blij dat we veilig en zonder problemen zijn aangekomen. We zijn eigenlijk meteen de ‘hort’ opgegaan en kwamen al snel met de Ostrea in Cafe Sport terecht. Daarna naar een andere zeilerskroeg met veel bekende gezichten. Kortom: iedereen viert hier dagen feest…

2 Comments

  1. Geweldig dat jullie veilig aangekomen zijn!!!!! Laat het biertje nu maar smaken! Veel plezier met Hans, Tineke en Janneke

  2. Fijn dat de reis zo goed is verlopen en dat jullie veilig over zijn. Liefs van Jacques en Jeanine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *