20 juli komen we thuis

Posted by on Jun 24, 2013 in Logboek | 2 comments

20 juli komen we thuis

We zijn nog op Terceira en we hebben een schitterende tijd gehad hier op de Azoren. Maar we krijgen veel vragen over wanneer we thuis komen. Dus hebben we een planning gemaakt wanneer we aankomen in Nederland. Waarschijnlijk vertrekken we morgenochtend voor een tocht van ca. 1200 mijl naar Engeland, waar we hopelijk nog even te kunnen genieten van de Scillies. Daarna staan onze favorieten Kanaaleilanden op de agenda en dan komen we zaterdag 20 juli om 15:00 uur aan in de jachthaven van Numansdorp.

2 Comments

  1. Lieve Suus en Thijs,

    Wij zijn dan nog op vakantie, wij komen 3 augustus terug! Had gehoopt jullie te kunnen zien aankomen…….maar ja! Ben nog voorzichtig en geniet van jullie laatste stukje van de reis! Zie jullie snel! Xxxx Wendy

  2. Hoi hoi,

    Wij wensen jullie een goede terugreis. Tessa kan niet wachten tot Isis weer terug is. Ze had een skype oproepje genist deze week, dat vond ze heel jammer.

    Geniet er nog van!

    Groetjes Corina (en de rest van de familie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *