Anker op

Posted by on May 7, 2013 in Logboek | 0 comments

Anker op

We gaan vertrekken.  Het is zojuist begonnen met regenen (na 4 dagen hitte en windstilte) en dat blijft komende dagen voorspeld. De wind begint zwak tot matig, maar dat is prima, vanaf morgenvroeg ca. 15 knopen voorspeld. Er is een prima weergat om richting het noorden te varen. We starten vanuit Puerto Real – een fijne baai met een nieuwe marina (staat nog niet in de pilot), waar we van alle faciliteiten gratis gebruik mochten maken. syWindeagle gaat nog door naar Turks & Caicos en daarna Bahama’s. We hebben prachtige weken gehad in het mooie Puerto Rico, onvoorstelbaar dat zo veel cruisers dit land voorbij varen. We hebben genoten en zullen daar nog verslag van uitbrengen. Dominicaanse Republiek lonkt ook, we hebben hier mooie verhalen gehoord, maar we moeten (helaas) huiswaarts. Wat vliegt de tijd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *