Surinamerivier bij Domburg

Posted by on Dec 31, 2012 in Logboek | 2 comments

Surinamerivier bij Domburg

We zijn nu bijna een week in Suriname. Nadat we twee dagen op de Surinamerivier bij Paramaribo voor anker hebben gelegen [blog volgt], zijn we door gevaren naar (nog in wording) Marina Waterland. Wat een bijzondere plek is dit. Er is nog een laatste plek voor ons, met 10 andere zeilboten liggen we hier op de Surinamerivier in de bush. Echt prachtig! De tocht was bijzonder mooi, de aankomst pittig, want er bleek een fikse onderstroom te staan. We maakten helaas schade aan onze windmolenpaal, maar achteraf bleek het toch mee te vallen. En we waren niet de enige… Ik stuurde de boot daarna achteruit de ligplaats in, terwijl Thijs voor het anker uitbracht voor extra grip. Gelukkig waren er extra handjes op de stijger om ons te helpen en kregen we een warm welkom.

Hier gaan we even ‘schoon schip maken’, want na 16 dagen op zee en voor anker moet er toch weer het een en ander gebeuren. We werken komende dagen onze site verder bij, maar voor nu wensen wij iedereen morgen een SUPER OUD en NIEUWFEEST en een GEZOND en SUCCESVOL 2013! Wij zullen onze laatste dag in Paramaribo vieren, met veel muziek, dans, geknal.

 

 

 

2 Comments

 1. Lieve allemaal,

  Wat geweldig om jullie verhalen weer te lezen. Heerlijk! (ben ook blij dat jullie weer veilig en wel in Suriname zijn).
  Geniet van de bijzondere jaarwisseling en een spetterend 2013!!!
  Dikke kus van ons allemaal

 2. Lieve Suzanne en familie,

  Wow wat maken jullie een fantastische reis!!! Geniet in Suriname en van alle verdere uitdagingen die op jullie pad komen!! Van harte een spetterend gezond en onvergetelijk 2013 gewenst!!

  Liefs Heidi Peeters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *