Zussen op Tenerife

Posted by on Nov 22, 2012 in Logboek | 2 comments

Zussen op Tenerife

Wat was dat genieten zeg. Mijn zussen op bezoek in Tenerife. Mijn familie is niet heel erg enthousiast over deze zeilreis, maar mijn zussen zijn ons nu toch komen bezoeken op Tenerife. Mijn ouders leven op afstand (bewust) mee, en hebben ons dan toch erg verwend met veel kado’s en lekkers! Dat heeft me goed gedaan en het was buitengewoon gezellig met mijn zussen. Ze waren er zelfs op mijn verjaardag! Hoe leuk. Aan de andere kant doet het me verdriet dat mijn ouders het vaak moeilijk hebben. Maar we wilden dit toch heel graag doen en het brengt ons veel (dat durf ik nu wel te stellen). Aangezien ik zelf dus twee zussen heb en wij ook drie meiden, was dit een bijzondere week. Helaas konden we niet varen naar La Gomera, omdat de boot er niet helemaal klaar voor was en we een beperkte tijd hadden, maar het bezoek aan onder andere Loro Park was een groot succes. We hebben uitgerust, bijgekletst, feest gevierd en gelachen, de boot ondertussen klaar gemaakt voor de grote oversteek en de Kaap Verden tussenstop). Nu nog de laatste puntjes op de i: de verzekering omzetten en vaccinaties halen… We hopen dit weekend los te gooien, wanneer het morgen meezit, morgenmiddag vertrekken… We houden contact via de Sateliettelefoon (en berichten via twitter) en SSB email voor de thuisblijvers. Tot in Mindelo, Kaap Verden!

 

2 Comments

  1. Top Suz! Leuke gezellige foto met alle meiden.
    XX

  2. Wat een mooie foto, bijzonder !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *