We gaan de oceaan over!

Posted by on Nov 28, 2012 in Logboek | 2 comments

We gaan de oceaan over!

Ja, de vooruitzichten zijn goed. De passaatwind staat er (N/NW 15-20 kn), golven van 2-3m. Lekker vlotte start zo te zien. Zoals je op het plaatje ziet is de ARC rally inmiddels ook goed op weg… we zijn niet alleen op de oceaan, maar we gaan strategisch achter de meute aan, anders blijft het zo opletten s’ nachts. We proberen onze positie via de SSB (Blog-By-Email) naar onze website te sturen en zullen na aankomst op de Kaap Verden proberen onze website snel bij te werken, want op zee is er geen internet beschikbaar. Het zo’n 800 zeemijl vanuit San Sebastiaan (La Gomera) en we zijn ca. 7 dagen en nachten onderweg. We hebben er zin in! Tot in de Kaap Verden, Mindelo.

2 Comments

 1. Lieve allemaal,

  Wat was het toch geweldig op Tenerife !
  Ik vond het super. Ik mis jullie wel alweer , maar ik weet dat het goed gaat ! Heel veel succes met de oversteek , en tot horens !

  Liefs van Janneke

 2. Hoi Thijs,

  Zo af en toe volg ik jullie mooie tocht (met een licht jaloerse blik ;) ) op een afstandje. Erg leuk! Veel succes met de oversteek en ik ben benieuwd naar de komende verhalen.

  groet, Annemiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *