Herfstvakantie in Brabant

Posted by on Oct 12, 2012 in Logboek | 2 comments

Herfstvakantie in Brabant

We hebben een heerlijke week gehad in Rabat. Morgen gaan we uitklaren, maar we zijn nog niet klaar met Marokko. We zakken toch nog wat verder de kust af, een tocht van zo’n 230 mijl naar Essaouira. Vandaag hebben de meiden zich goed ingezet voor school, want afgelopen dagen tijdens ons bezoek aan Fes, was er toch iets minder school gedraaid. Fenna had vandaag bijna een uur lang twee vriendinnetjes op de skype, dus zij genoot na school van oor-tot-oor. Alle nieuwe liedjes, dansjes en schoolwerkjes zijn voorbij gekomen… Haar klasgenoten hebben inmiddels Herfstvakantie gekregen, dus wij doen daar natuurlijk wel een beetje aan mee volgende week. Geen winterjas, zuurkoolschotel en een herfstwandeling, maar zomerkleding, couscous en een zwempartijtje…

De wasjes zijn gedraaid, de laatste boodschappen zijn gehaald in de Medina van Salé en morgenvroeg tanken we nog even diesel a 8,5 dirham per liter. Je mag toch aannemen dat de Marina (waar de Koning ook zijn speeltjes heeft liggen) geen vervuilde diesel verkoopt. Er zijn inmiddels veel boten vertrokken richting de Canary Islands, maar we hebben tijd genoeg. Wellicht liggen we voor anker en hebben we even geen internet, maar over een week zullen we zeker weer iets posten. Wordt vervolgd.

2 Comments

 1. Ha Suz en Thijs en kids!!

  Zowieso al lekker dat jullie zonnig weer hebben,
  wij hebben hier plensbuien natuurlijk!
  William en ik zijn deze week lekker aan boord.
  Lekker rust! Met Shiva(ons hondje)gaat t ook goed,
  en groeit lekker,ze weegt al bijna 3 kilo.
  Elina gaat in december naar het Park Hotel in
  Amsterdam stage lopen,tot mei,en daar dan met
  vriendin in appartement.Dus dat wordt stil thuis.
  Goeie reis verder,en ben weer benieuwd naar t
  volgende verslag…..Groeten van ons!!

 2. Lieve Alle 5!

  Ook wij genieten inderdaad van Herfstvakantie. Heel anders dan bij jullie, alhoewel het hier zowaar de hele week 20 graden is geweest.
  Genieten dus van bos, bladeren, paddestoelen en meer.
  En gelukkig bijna geen regen.
  We kijken regelmatig op jullie site om aangesloten te blijven. We realiseren ons dan ook in wat voor andere “wereld” jullie zitten. Het blijft heel bijzonder!
  Bij ons gaat alles verder prima. Ik ben sinds 1 okt gestopt bij Ricoh en nu dus lekker veel vrije tijd. Dat voelt ook heerlijk. Wel rustig aan het rondkijken, maar even geen haast :-)
  Binnenkort komt de tijd van de GoedHeilig man er weer aan. De pepernoten liggen natuurlijk al in de winkel. En over een paar weken is Guusje jarig. Ze heeft grootste ideeën over hoe dat te vieren, ze wordt tenslotte 5. Of zoals ze zelf zegt, “echt oud”.
  Lieverds, enjoy en geniet van de herfstvakntie.

  Dikke xx, Lijn & Co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *