We blijven nog even…

Posted by on Aug 1, 2012 in Logboek | 1 comment

We blijven nog even…

… er komt een ‘Laag’ over ons heen, met veel wind en soms ook regen. Ook nog uit de Zuid-West- hoek. Helaas niet het ideale weer om de Golf van Biskaye over te steken. We willen die mooie dolfijnen wel graag zien, terwijl we met ons zwemvest in het gangboord staan en niet terwijl we binnen door de boot heen ‘dollen’. Dus blijven nog we nog even. Gisteren kwam er een zeilboot binnen (First) zonder mast… en vanochtend kwam er weer een (wedstrijd)zeilboot binnen met afgebroken mast… hmm.

Om 10:30 uur hebben we de verjaardag van Fien (Waltzing Mathilda) gevierd, samen met de Zeemuis bemanning. Heel gezellig en een heerlijke taart MET slagroom. Ondertussen zitten de mannen te klussen aan hun SSB’s, de kids zitten op het strand en ja hoor… de dames doen de was, maken de boot schoon… hmm ik denk dat ik zo maar even ga wielrennen (helaas), hardlopen…

One Comment

 1. Goeiemiddag!!!

  Hoe gaat het allemaal?
  Hier goed,gezellige vakantie aan boord
  is voorbij.Bij jullie nu ook officeel
  voorbij he,dus dat wordt juffrouw spelen
  Suzanne!!Succes ermee hahah!!
  Oke,we zien wel weer jullie nieuwe ver-
  haaltje/belevenissen.
  Hartelijke groeten van ons allemaal!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *