Middelburg – Vlissingen – Oostende

Posted by on Jul 11, 2012 in Logboek | 0 comments

Middelburg – Vlissingen – Oostende

We zijn nu 1,5 week onderweg en het voelt nog ‘gewoon’ als vakantie. We hebben gelukkig geen haast, dus doen we het rustig aan. In Middelburg kwamen we Olav Cox (Ritme van de Oceaan) en zijn gezin tegen. Heel bijzonder, want Olav is destijds ook bij ons thuis geweest, om ons in de eerste fase van ons plan van advies te voorzien en later om onze Contest te keuren.

Van Middelburg naar Vlissingen, naar de Michiel de Ruyter haven. Een kort tripje over de Westerschelde en de zilte lucht voelde goed! De Zeeuwse familie wilde ons nog even komen uitzwaaien, maar een mooi weer gat zorgde ervoor dat we de volgende ochtend richting Oostende zijn gevaren (sorry daarvoor). De Barnstormer overtuigde ons van vertrek op dinsdag… en we zijn gezellig samen opgevaren. Zes uurtjes motorzeilen over een ietwat hobbelige zee (ZW 3/4), maar wel prima weer. Helaas werden de meiden toch een beetje zeeziek binnen… maar al snel lagen ze allemaal in dromenland. Nog niet afgemeerd in Oostende, dansten ze verkleed in de kuip rond. In Oostende een mooie plek aan de steiger. Welkom in Belgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *