That calls for a …

Posted by on Jun 13, 2012 in Logboek | 3 comments

That calls for a …

Het is even pieken de laatste weken. Alle laatste voorbereidingen voor ons vertrek thuis en op de boot, werk, school, huis verkopen/verhuren, huis leeghalen en dan bovenal: de rust bewaren. Verbazingwekkend eigenlijk, hoeveel werk je kunt verzetten, zoveel positieve energie, omdat we onze droom gaan waarmaken. Ondanks de kleine teleurstelling dat NL toch verliest van D vanavond… ga ik toch maar weer even dozen inpakken.

3 Comments

 1. Een hele fijne reis. 1 juli is een klein stapje ( ik denk Willemstad – Oostende) naar de Cariben, maar wel een heel speciaal stapje.
  Succes en ik blijk jullie volgen.

 2. hoi sailaway bemannig,

  nu gaat het echt beginnen! wat leuk dat jullie dit weekend echt wegvaren. tot snel ergens in zuid Europa. even doorvaren vanuit Nederland is moeite waard want hier schijnt de zon. gr sabien en pieter

 3. Hoi Suzanne,

  Mooie website en het avontuur is begonnen! Spannend hoor met zijn allen het grote avontuur tegemoet. Ik zit met het gezin op de camping in Millau, Frankrijk. Verschil moet er wezen ;-)
  Heel veel plezier met alles en ik ben benieuwd naar jullie mooie verhalen op de site. Hij staat al onder mijn favorieten.

  Groetjes,

  Marja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *