Nieuwe verstaging

Posted by on May 23, 2012 in Logboek | 0 comments

Met Hemelvaart de boot naar Middelharnis gevaren, waar Neutmast er nieuwe verstaging op heeft gemaakt en daarnaast de mast weer heeft geplaatst. Nu begint het weer op een zeilboot te lijken. Thijs moest nog even de mast in, om de windvaan, led verlichting en antenne erop te zetten. En dat met een gebroken been… maar het ging super, dankzij onze elektrische ankerlier. We hebben veel kleine klussen gedaan en ook heerlijk uitgerust en gespeeld met de meiden. Zaterdagavond zijn we in de haven van Willemstad blijven liggen en tegen de avond lagen er 4 andere boten langs zij, waaronder de Barnstormer! Wat een gezellige avond hebben gehad. Dat belooft veel goeds…

Zondag weer terug naar Marina Numansdorp, waar we weer vertrouwd tegenover Mathroos zijn gaan liggen. Heerlijk gezicht: twee Contesten 41. Het was een gezellige middag. Het tripje om de auto op te halen in Middelharnis viel een beetje tegen (de belbus vertrok om 14:13 en de bus op de A29 naar Middelharnis, vertrok om 14:12 uur. Jammer dat dit soort aansluitingen niet op elkaar zijn afgestemd). Maar goed, na 3,5 uur waren we weer terug in Numansdorp. Op naar Pinksteren, dan gaan we zeilen, zwemmen en BBQ-en op de Grevelingen met onze vrienden uit Heusden. Het weer schijnt geweldig te worden… Word vervolgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *