“Bloesjes aan de bomen”

Posted by on May 6, 2012 in Kidsclub, Logboek, Meivakantie 2012 | 1 comment

“Bloesjes aan de bomen”

“Mama, er zitten bloesjes aan de bomen!”, zei Enza zo lief afgelopen week… We hebben er allemaal de hele week plezier om gehad. Morgen zit onze meivakantie er weer op. Geen zeilweek in Zeeland helaas, we hebben noodgedwongen maar veel uitgerust thuis… Ook niet verkeerd en zo nu en dan kleine vooruitgangen geboekt thuis en op de boot in de werf. Het been van Thijs herstelt en hij kan al enigszins op zijn been staan en vooruit schuifelen. Vandaag van auto geswitched met een collega, zodat hij ondanks zijn gipsen linkerbeen, toch weer kan autorijden en naar zijn werk toe kan. De meiden weer naar school en dan begint het ‘circus’ weer. Het aftellen is begonnen…

One Comment

  1. Hoi Thijs,

    Hoop dat je snel weer wat mobieler wordt. Ze eagle has landed in de veerhaven dus kom eens langs als je in de buurt bent .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *